24 февр. 2012 г.

Вода - джерело життя!


Предлагаю Вашему вниманию статью о нашем продукте в журнале "Мамамия" 





Очевидно, що якість життя і здоров’я людини  безпосередньо залежить від якості води! Адже наш організм на 75% складається з води, а мозок на 80%.
Вода задає тон усім життєвим  процесам на Землі. Вона складає основу усіх фізіологічних рідин організму людини, включаючи кров і лімфу. Вона плине по судинах і капілярах. несе з собою кисень і будівельні матеріали для нашого організму. Вода наповнює собою живі клітини, очищає і оновлює їх. Самопочуття людини безпосередньо залежить від гомеостазу (механізму адаптації людини до несприятливих умов довкілля).
Першопричиною погіршення здоров’я, як правило, є порушення гомеостазу і, як наслідок, нездатність організму людини адаптуватися до умов довкілля. Вплинути на першопричину недомагання можна – відновивши первозданну структуру води нашого організму. Зробити це можна завдяки унікальному камертону – еталонній воді.
AQUABIONIKA Corporation в співпраці з самою природою створила для Вас можливість ввібрати живильну силу із скарбниці життя – води.

СТРУКТУРОВАНА ВОДА
Вода один із найзагадковіших і важких об’єктів для дослідження. Упродовж багатьох років вчені намагалися розкрити таємниці води. В результаті досліджень встановлено, що молекули води здатні об’єднуватись в кластери (кристали) Н2Ох, тобто структуруватися. При цьому кожен кластер може містити від одиниць до сотень молекул Н2О. Хімічний склад води при цьому не міняється. але змінюються її властивості, насамперед, властивості біологічної активності – від «живої» до «мертвої».

ДОСЛІДЖЕННЯ ВОДИ
Учені і дослідники з різних країн протягом двадцяти років проводили наукові дослідження, пов’язані з водою. результатом стало відкриття Біонічної води – еталонної води, яка впливає на адаптаційні можливості організму людини, нормалізує його гомеостаз.

АквабіонікаБІОНІЧНА ВОДА (BW)
Чиста природна вода, структурована мінералами з застосуванням нанотехнологій. Структура води повертається в первозданний стан, звільняється від усіх шкідливих інформаційних дій. Після цього проводиться наноструктуризація оновленої води спеціально відібраними мінералами в різних поєднаннях. так структурована вода стає  БІОНІЧНОЮ. Її регулярне застосування допомагає мозку відновити нормальну роботу органів  і систем організму, в результати чого покращується самопочуття людини, відбувається загальне оздоровлення і омолодження.

ВІДМІННІСТЬ BIONIC WATER ВІД ЗВИЧАЙНОЇ СТРУКТУРОВАНОЇ ВОДИ
Звичайна структурована вода має неконтрольований спектр біологічної  дії. Для створення на основі структурованої води ефективних і безпечних продуктів, потрібно надати їй суворо обмежених спектрів біологічної активності. BW – вода наділена унікальною оздоровчою інформацією, що впливає на організм в чітко заданому діапазоні: BW= Н2О + і. Таким чином лінія продуктів на основі BIONIC WATER – єдина на сьогодні, яка повною мірою реалізує можливості оздоровлення організму за допомогою структурованої  води.
Є 3 напрямки впливу на організм:
Remetabolic System RMB SYSTEM сприяє нормалізації обміну речовин
При порушеннях вуглеводного, жирового і білкового обміну. Для зниження ризику розвитку патологій, що пов’язані з порушенням обміну речовин (серцево-судинних порушень цукрового діабету, хвороб дихальної системи, подагри, атеросклерозу, остеохондрозу), для очищення організму від кінцевих продуктів обміну шлаків і токсинів, для підвищення життєвого тонусу, для нормалізації травлення, для зниження зайвої ваги, для зменшення токсичного навантаження на клітини печінки.
Immunoforte System IMF SYSTEM сприяє нормалізації обміну речовин
При хронічних і рецидивуючих, інфекційно-запальних процесах бронхолегеневого апарату  і додаткових пазух носа, орогенітального і шлунково-кишкового трактів, очей, шкіри і м’яких тканин. При застудних захворюваннях , в т.ч. профілактично. Для відновлення імунної системи, після хвороби чи операції, для швидкого одужання, при хронічних вірусних захворюваннях, при підвищенні розумових і фізичних навантаженнях.
Immunobalance SystemIMB SYSTEM сприяє гальмуванню сформованої автоімунної агресії, відновленню фізіологічного рівня контролю імунної відповіді.
При проявах автоімунної агресії – бронхіальна астма, ревматоїдний артрит,алергічні реакції та ін. Для регуляції імунної системи при дії на організм несприятливих чинників (токсичні речовини, що використовують в побуті і на роботі, несприятливий клімат. збудники інфекцій). Для зниження ризику розвитку патологій при спадковій схильності порушення фізіологічної функції імунної відповіді.

4 МОНОПРОДУКТИ
Продукти Аквабіоніка
SMARTAN
Сприяє очищенню верхніх шарів шкіри і зниженню больових відчуттів.

GOOD MORNING
Покращує самопочуття після прийому алкоголю або при переїданні.

ARDIWIN
Сприяє зміцненню захисних сил організму в період небезпеки застуди. Є потужним імуномодулятором.

DEEP & FREE
Знижує рівень шкоди від паління, покращує вентиляцію легеней.